Referencer

Cover-band

COVER-BAND.DK - Referencer

Cover-band er en videreførsel af det succesfulde band Yes2Day.

Der er friske kræfter på Sang, Bas og leadguitar.

 

Det er stadig den samme ånd og drivkraft der driver os.

 

Hej Cover-Band:

I fik virkelig sat gang i festen - ja der blev først rigtig fest da i gik på.

Super stemning.

Tjørnelyskolen, Greve

 

 

Hej, 1000 tak for i går.

I var super fede og virkelig gjorde en forskel…

Det var super fedt. Så en stor tak herfra.”

- Privat fest

 

I kunne virkelig skabe en god stemning, og dansegulvet blev flittigt brugt,

Ja, der var sgu mere dans end jeg havde forventet. Folk var meget positive ;-)

ha ha… Tak for det!

- Landsforeningen LEVs Repræsentantskabsmøde

 

Hej, Tak for fantastisk musik!

Jeg har kun fået positive tilbagemeldinger og som i selv kunne se, så var dansegulvet fyldt fra start til slut.

- julefrokost

 

Tak I var virkelig med til at gøre vores bryllupsdag til en fantastisk festlig begivenhed. Tror ikke at der var nogle der IKKE fik danset - eller sunget med. Det var simpelthen bare lige det vi havde brug for. Jeg vil også sige Jer TUSINDE tak for, at I tog tid til at jeg kunne synge en sang for min mand. Tror han blev overrasket over min optræden sammen med Jer.

Tak for at I har brugt et par øveaftener på mig - det var SÅ stort. Vi kan varmt anbefale Jer, I sætter virkelig gang i folk.

Mange hilsner fra Marie og Søren.

- Privat fest

 

Hit Club Skælskør:

Tak for fed musik til vores julefrokost, noget for enhver smag. Vi fik fyldt godt op på dansegulvet, håber at i kan komme en anden gang, og sætte gang i festen.

 

Bryllup:

Hej. En stor tak for en uforglemmelig aften. I var alt vi turde håbe på og mere til.

Vi skal hilse fra mange af vores gæster, i var der store samtale emne til morgen brunchen, dage efter vores bryllup. I var med til at gøre vores bryllup til en unik oplevelse vi aldrig glemmer. Tusind tak skal i have for det. Kærligst Signe & Klaus

 

Privat fest:

Tak, for at i ville komme til Assens på Markussens Hotel og gøre min store fest til en, jeg og mine gæster ikke vil glemme. Musikken var lige efter vores smag og godt med gang i den, så vi rigtigt fik svinget os på dansegulvet. Håber at vi kan få fat i jer en anden gang. Hilsen Andres Jensen.

 

Privat fest: Køge stadion:

Tak til jer for en rigtig god aften til vores fest, det var rat at se alle de glade venner på dansegulvet, musik til alle ” tykke & smalle “, vi bruger med garanti jer til næste fest. Hilsen Karin & jan

 

Privat fest.:

Tak for i stillede op til vores årlige træf af amatør musikere på Sjælland, det gjorde i sku godt, hatten af, fuld fart på, tak for det. Fest udvalget.

 

Firma fest: Park Hotel Glostrup.

En stor tak til jer YES2DAY, for at gøre vores firmafest til en rigtig fest. Vi havde store forventninger til Live band, og i levede absolut op til forventningerne. I spillede en rigtig god blanding af forskellige musikgener aftenen igennem, så dansegulvet blev holdt flittigt i gang. Tak for at i lod mig synge et par nr. for mine ansatte & kolleger. Det er ikke sidste gang vi får brug for jer. Hilsen Claus Glostrup boligselskab.

 

Kræmmermarked:

Tak for at i ville stille op til vores store kræmmermarked i Tåstrup. Vi havde ca. 800 mennesker den dag og vi har kun hørt positivt for musikken, som jo også kom i vores nærradio.

Håber at vi kan få fat i jer til at stille op en anden gang. Mvh Dansk Røde Kors

 

Copyright © Cover-band.dk

Kontakt os på 4274 7604 eller på info@cover-band.dk

Skal du bruge et velspillende band til din fest - så er Cover-band et sikkert valg.

Cover-band er et yderst velspillende Party Band med mange års erfaring og rødder til Rock, Blues, Pop og alm. party musik